Ki-Jana Hoever ziet PSV misschien wel als dé titelfavoriet

Ki-Jana Hoever ziet PSV misschien wel als dé titelfavoriet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juli 2022 – Ki-Jana Hoever is positief over de titelkansen van PSV. De van Wolverhampton Wanderers gehuurde verdediger denkt dat de Eindhovense club misschien wel de favoriet voor het kampioenschap in de Eredivisie is. Ajax lijkt op voorhand de grote concurrent van PSV in de titelstrijd.

Hoever is een van de zeven nieuwelingen bij PSV. Luuk de Jong, Guus Til, Walter Benítez, Xavi Simons, Boy Waterman werden deze zomer ook aan de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij toegevoegd, terwijl de komst van Sávio zo goed als rond is. Bovendien gaat PSV zich versterken met Jarrad Branthwaite en is de club er vooralsnog in geslaagd sterkhouders Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré te behouden.

Op papier lijkt PSV er niet op achteruit te zijn gegaan. Hoever vindt dat Van Nistelrooij over een 'hele sterke' selectie beschikt. "In de eerste weken moet iedereen natuurlijk wel aan elkaar wennen. Voor een groot deel van de groep is de trainer ook nieuw. Maar we hebben zeker een sterke groep en ik denk dat we mooie dingen kunnen bereiken", zegt Hoever voor de camera van ESPN.

De verslaggever van ESPN zegt dat hij om zich heen mensen af en toe hoort zeggen dat PSV misschien wel de favoriet is om de landstitel te winnen. "Dat zou ik ook wel kunnen zeggen", reageert Hoever. "Ik denk dat we een heel sterk team hebben. Je kunt van tevoren zoveel speculeren als je wilt, maar in het voetbal weet je het gewoon niet. We lopen er niet voor weg. Dat zijn de doelen die wij hebben gesteld als groep, dat is iets wat we willen bereiken en waar we voor gaan dit jaar."

Lees ookPSV opent aanval op Ajax: "Gat niet verkleinen, maar eroverheen"

Reacties

gerelateerd