'Ten Hag-target Dybala kan kiezen tussen twee Italiaanse clubs'

14 juli 2022, 15:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paulo Dybala kan in Italië blijven. De aanvallende middenvelder annex spits heeft aan interesse niet te klagen na zijn vertrek bij Juventus. Onder andere Erik ten Hag zou wel oren hebben naar een samenwerking met de Argentijn, maar Napoli wil de voetballer ook graag vastleggen. In Napels kan hij een vijfjarig contract tekenen, waarbij hij vijf miljoen euro per jaar gaat verdienen.

Dybala is momenteel zelfstandig aan het trainen in afwachting van een nieuw avontuur. De voetballer werd eerder al gelinkt aan Internazionale, maar nu vervolgt hij zijn carrière mogelijk een stuk zuidelijker in het land van de laars. La Gazetta dello Sport weet dat Napoli een grote naam wil presenteren om de supporters blij te maken.

De club staat namelijk op het punt om smaakmaker en publiekslieveling Kalidou Koulibaly van de hand te doen. Hij is op weg naar Chelsea. Eerder werd al bekend dat Lorenzo Insigne en Dries Mertens weg zouden gaan uit Napels. Om het verdriet bij de achterban goed te maken, wordt dus ingezet op een nieuwe sterspeler.

Overigens zou Inter nog steeds de voorkeur hebben van de Argentijnse voetballer. Hij zou mondeling al lang een akkoord hebben bereikt met die club, maar sindsdien is het stil geworden. Internazionale, de club van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij, moet eerst een aanvaller van de hand doen voor Dybala zijn handtekening kan zetten onder een meerjarig contract.

Erik ten Hag

Manchester United werd vooral aan de voetballer gelinkt toen het nieuws naar buiten kwam dat Cristiano Ronaldo wilde vertrekken. Ten Hag ziet in de Argentijn een goede, goedkope vervanger, maar Manchester United wil de Portugees het liefst binnenboord houden. Dybala lijkt snel een keuze te willen maken, zodat hij niet meer individueel hoeft te trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen