'Barça wil Memphis gebruiken als ruilmiddel', Dembélé verlengt alsnog

14 juli 2022, 13:04

Bij FC Barcelona is geen plek meer voor Memphis Depay. De clubleiding zou de aanvaller inmiddels verteld hebben dat hij op weg mag naar een nieuwe club. Dat heeft alles te maken met de komst van Raphinha. Hij komt voor maximaal 68 miljoen euro over van Leeds United.

AS weet dat Memphis daardoor zijn koffers moet pakken. De Oranje-international kon afgelopen seizoen al niet op een basisplaats rekenen bij Xavi en door de toegenomen concurrentie is de kans op speeltijd nog kleiner geworden. Helemaal omdat Barça nog een aanvallende topaankoop wil vastleggen in de persoon van Robert Lewandowski. De Spaanse club zou een bod van vijftig miljoen hebben neergelegd bij Bayern München, dat tot dusver niet wilde onderhandelen over een transfer.

Memphis kan mogelijk wel in Spanje blijven. FC Barcelona wil ook verdediger Jules Koundé nog binnen hengelen deze zomer en de club hoopt de Nederlander als ruilmiddel in te zetten. Of Sevilla dat ook ziet zitten, is vooralsnog niet bekend. De Catalanen haalden de hem afgelopen zomer gratis op, maar willen hem niet zomaar laten gaan. Gaat de ruil niet door, dan moet er twintig miljoen euro op tafel gelegd worden door geïnteresseerde clubs.

Ousmane Dembélé

FC Barcelona heeft het contract met Ousmane Dembélé verlengt. Daarmee is een langdurige soap eindelijk voorbij. Maanden werd er gepraat over een nieuwe verbintenis, maar de partijen wisten in eerste instantie geen akkoord te bereiken. De aanvaller blijft nu toch verbonden aan de club, die een paar jaar geleden maar liefst honderdveertig miljoen euro voor hem betaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen