Ajax houdt Martínez aan de kant in aanloop naar toptransfer

14 juli 2022, 16:01

Lisandro Martinez is hard op weg naar Manchester United. De onderhandelingen zijn in zo'n vergevorderd stadium dat de club geen risico met hem wil nemen op het trainingsveld. Niemand zit te wachten op een blessure, waardoor een streep door de transfer gaat. Daarom is hij donderdag niet te zien tijdens de oefensessie van de Amsterdammers.

Mike Verweij meldt namens De Telegraaf dat de Argentijn in de sportschool zijn eigen programma afwerkt in afwachting van zijn transfer. De journalist stelt dat de mandekker 'zijn laatste meters voor Ajax heeft gemaakt'. Als alles goed verloopt, kan Martinez komend weekeinde naar Australië reizen. Daar is Erik ten Hag met zijn ploeg op trainingskamp.

Ajax en Manchester United bereikten woensdag en akkoord in hoofdlijnen over de transfersom van maximaal 55 miljoen euro. Edwin van der Sar en de directie van de Engelsen vonden elkaar aan de onderhandelingstafel, nu moet er alleen nog gepraat worden over de laatste details. De raad van commissarissen van Ajax en de eigenaar van Manchester United moesten nog hun ja-woord geven. Vandaag lijken de laatste plooien gladgestreken te worden.

Ajax betaalde in 2019 circa zeven miljoen euro voor de verdediger. Nu kunnen de Amsterdammers dat bedrag verachtvoudigen. De verdediger was afgelopen seizoen een van de sterkhouders bij de ploeg van Ten Hag, waar hij een uitstekend duo vormde met Jurriën Timber. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je maakt een fout. Martinez is niet hard op weg naar Ajax.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hard op weg naar de kloten,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen