Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Transferontwikkelingen bij Heerenveen, RKC Waalwijk en Utrecht

Transferontwikkelingen bij Heerenveen, RKC Waalwijk en Utrecht

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juli 2022 – SC Heerenveen heeft nog een hoop werk te verzetten op de transfermarkt. De Friezen presenteerden tot dusver alleen Alex Timossi, Andries Noppert en Mats Köhlert, maar trainer Kees van Wonderen krijgt spoedig ook de beschikking over nog meer versterkingen. Ook bij RKC Waalwijk en FC Utrecht zijn er ontwikkelingen.

Lewis Fiorini (Manchester City) en Sydney van Hooijdonk (Bologna) staan hoog op het wensenlijstje van sc Heerenveen, zo schrijft de Leeuwarder Courant. Bij beide spelers zijn er positieve ontwikkelingen voor het rondmaken van de deals. Ook Hussein Ali van Örebro SK komt vermoedelijk over als breedteversterking naar het Abe Lenstra Stadion. Daar moet het volgens de ochtendkrant niet bij blijven, want Van Wonderen wil ook graag nog een extra centrale verdediger en derde spits (als Van Hooijdonk komt).

Lees ooksc Heerenveen test Zweeds talent en wil door met leider Van Beek

RKC Waalwijk raakt Vaessen kwijt
Verder is het vrijwel zeker dat RKC Waalwijk keeper Etienne Vaessen (26) verliest aan FC Abha uit Saoedi-Arabië. De club is volgens het Brabants Dagblad met FC Abha al tot een akkoord gekomen en de goalie heeft eveneens een persoonlijk akkoord bereikt. Alleen de medische keuring lijkt nog roet in het eten te kunnen gooien in de financieel aantrekkelijke stap voor de sluitpost. Joel Pereira, Mark Spenkelink en Joey Kesting zijn de overgebleven keepers in de A-selectie van trainer Joseph Oosting.

FC Utrecht volgt Córdoba
Iñigo Córdoba was vorig seizoen een van de smaakmakers van Go Ahead Eagles en is transfervrij, nadat zijn contract bij Athletic Bilbao deze zomer werd ontbonden. Maar op de Nederlandse radar staat hij nog altijd: FC Utrecht zou volgens AS de aanvaller willen inlijven, iets dat Kowet financieel eerder niet lukte. De Deventenaren hadden wel een optie tot koop, maar die was te hoog. Of die situatie veranderd is nu hij transfervrij is, is niet bekend. Het Spaanse medium weet wel dat de aanvaller ook naar het Duitse FC Augsburg kan. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd