Kansen voor Feyenoord? Quagliata komt niet opdagen bij Heracles

Kansen voor Feyenoord? Quagliata komt niet opdagen bij Heracles

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juli 2022 – Kan Feyenoord de interesse in Giacomo Quagliata snel concretiseren? De Italiaanse verdediger van Heracles Almelo had zich al moeten melden bij zijn huidige werkgever in de Eerste Divisie, maar de linksback heeft zijn gezicht nog niet laten zien in Almelo. "Of hij een spelletje speelt? Geen idee. Maar dat heeft in elk geval geen enkele zin", maakte technisch directeur Nico-Jan Hoogma duidelijk.

Tegenover TC/Tubantia duidt de technische man de situatie rond Quagliata, die in de belangstelling zou staan van Feyenoord. Dinsdag had hij al in Nederland moeten arriveren, maar was hij in afwachting van een coronatest, omdat hij een bruiloft had bezocht. Hoewel die test negatief is uitgevallen, ontbreekt van Quagliata nog altijd elk spoor in Nederland. "Wij hebben hem daarop duidelijk gemaakt dat hij meteen deze kant op moet komen. Hij had hier al moeten zijn", aldus Hoogma, die al wel een Italiaans bod ontving.

Cagliari wil de linkspoot ophalen bij Heracles Almelo, maar het bod van de Serie B-club voldoet nog allesbehalve aan de eisen van de Eerste Divisie-club. Rond Feyenoord is het vooralsnog minder concreet: volgens het regionale dagblad is de interesse vnauit Rotterdam-Zuid vooralsnog niet doorgezet, nadat er eerder wel was geïnformeerd. Mogelijk biedt deze ontwikkeling nog ruimte voor Feyenoord, dat van Ian Maatsen bovendien een afmelding kreeg. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano tekent hij op huurbasis spoedig officieel bij Burnley.

Lees ookFeyenoord en de zoektocht naar een compleet nieuwe linkerflank

Vraagprijs Quagliata
Bij Heracles Almelo snappen ze de reeds gedeelde vertrekwens van Quagliata overigens wel. "Ik snap ook dat je als speler van de Italiaanse ploeg onder 21 jaar interessant bent", aldus Hoogma. "Maar wij hebben een doelstelling en daarvoor hebben we kwaliteitsspelers nodig. Hij is dat. En als hij toch gaat, dan is dat wel op onze voorwaarden." Volgens transferjournalist Gianluca Di Marzio moet er liefst twee miljoen (!) voor de back op tafel komen.

Reacties

gerelateerd