'Feyenoord meldt zich bij FC Utrecht in de strijd om Timber'

14 juli 2022, 09:09   Bijgewerkt: 14 juli 2022, 09:46

Feyenoord gaat een poging wagen voor Quinten Timber (21). De middenvelder kende een geweldig debuutseizoen in dienst van FC Utrecht, dat hem in de vorige zomer transfervrij oppikte bij Ajax. Of de tweelingbroer van Jurriën Timber te betalen is voor de Rotterdammers, zal overigens nog moeten blijken.

Dat schrijft 1908.nl donderdagochtend althans en werd even later ook gemeld door De Telegraaf. Feyenoord wil concreet worden voor jeugdinternational Timber, die ook bij andere clubs op het verlanglijstje heeft gestaan. PSV, Antwerp FC en Club Brugge werden onder meer genoemd voor de oud-Ajacied, maar tot dusver is het qua concrete biedingen nog heel stil rond de middenvelder, die nog tot en met 2024 vastligt in de Domstad.

Daardoor kan er een fraai prijskaartje aan Timber worden gehangen, al is het algemeen bekend dat Feyenoord geen enorme miljoenenbedragen op tafel kan leggen. Dat Feyenoord en FC Utrecht eerder deze window een deal sloten over Ramon Hendriks, kan wellicht helpen bij deze onderhandelingen. Hendriks raakte overigens na het sluiten van de deal zwaar geblesseerd.

Lees ook: 'Voorbeeld' Quinten Timber spreekt zich uit over eigen toekomst

Timber speelde voor zijn periode in De Galgenwaard een heel lange tijd bij Ajax, maar werd ooit opgepikt bij Feyenoord. Daar was hij actief tot de zomer van 2014, toen hij de overstap naar Ajax maakte. Daar kwam hij weliswaar tot veel optredens in Jong Ajax, maar veel uitzicht op een doorbraak zat er niet in. Daardoor stapte hij over naar FC Utrecht, waar hij zijn grote belofte alsnog inloste en zich in de kijker speelde van diverse clubs, waaronder nu dus ook Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen