'PSV komt voor achtste zomeraanwinst toch weer uit bij Everton'

14 juli 2022, 08:08

PSV kijkt nog altijd volop rond naar een extra centrale verdediger voor komend seizoen en is in die zoektocht wederom uitgekomen bij Everton-verdediger Jarrad Branthwaite. De naam van de twintigjarige Engelsman viel eerder ook al in Eindhoven, maar zingt nog altijd vrij serieus rond.

Het Eindhovens Dagblad heeft van meerdere bronnen vernomen dat PSV nog altijd bezig is om de oude bekende van Brands mogelijk aan de A-selectie toe te voegen. Daarbij gaat het nog zeker niet om een al bijna afgeronde deal, want de club kijkt ook nog naar alternatieven. Maar volgens het ED is Brantwaite de meest logische kandidaat, zeker zolang er in de zoektocht geen onverwachte wending komt.

De achterhoede kan in de huidige samenstelling nog wel wat extra diepte gebruiken, omdat Olivier Boscagli, Mauro Júnior en André Ramalho momenteel in de ziekenboeg zitten. Eerstgenoemde ligt er nog wel enkele maanden uit, waardoor PSV op zoek is naar een linkspoot in het centrum. Anderzijds ziet men in het Philips Stadion op langere termijn nog wel degelijk toekomst in Boscagli.

Lees ook: PSV denkt aan bekende van Brands voor defensieve vacature

Hetzelfde dilemma heeft de club ook bij meerdere spelers achterin, maar Jordan Teze en Ramalho blijven zeker belangrijke krachten voor trainer Ruud van Nistelrooij. Van laatstgenoemde is het echter nog de vraag hoe lang hij exact uit de roulatie ligt: valt de kwetsuur tegen, dan is voor de korte(re) termijn een verdedigende versterking min of meer noodzakelijk. Branthwaite heeft bij Everton geen toekomst, aangezien hij niet mee op trainingskamp is. Eerder werd PSV in verband gebracht met Marlon (Shakhtar Donetsk) en Agustín Rogel (Estudiantes), wat overigens beiden rechtspoten zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen