Ajax en Manchester United naderen akkoord over Martínez

13 juli 2022, 17:34   Bijgewerkt: 13 juli 2022, 22:44

Ajax en Manchester United naderen volgens De Telegraaf een akkoord over de transfer van Lisandro Martínez. Bronnen dicht bij de onderhandelingen melden aan de krant dat de transfersom in de buurt van 55 miljoen euro gaat uitkomen, inclusief bonussen. Edwin van de Sar zou een belangrijke rol hebben gespeeld bij de uren durende bijeenkomst tussen de clubs, die woensdag plaatsvond in Amsterdam. De verwachting is dat donderdag de laatste details worden uitgewerkt.

Zo lijkt er een einde te komen aan de transfersoap rond Martínez. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde dinsdag al dat de onderhandelingen tussen Ajax en Manchester United in de beslissende fase waren beland. De clubs zouden vandaag weer om tafel gaan om de transfer van Martínez te bespreken. De nieuwe onderhandelingen hebben bijna tot een akkoord geleid.

Ajax wilde Martínez eigenlijk niet laten gaan. Maar de verdediger wil zijn loopbaan graag voorzetten in Manchester en de club van Ten Hag is bereid een enorm bedrag op tafel te leggen. De Amsterdammers zouden een vraagprijs van zestig miljoen euro hebben gehanteerd, die bijna werd genaderd door Manchester United. Ajax moet echter genoegen nemen met iets minder.

Ajax en Manchester United zijn deze transferzomer nog niet van elkaar verlost. De club uit de Premier League wil namelijk ook Antony overnemen. Wat betreft de Braziliaanse aanvaller is een deal niet nabij. Ajax verlangt liefst tachtig miljoen euro voor Antony. Een enorm bedrag, dat Manchester United niet afschrikt. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter nog groot. Chelsea zou ook geïnteresseerd zijn in de negenvoudig international van Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen