'Barça heeft laatste bod op Lewa uitgebracht; PSG weigert Ronaldo'

13 juli 2022, 13:59

FC Barcelona onderneemt een ultieme poging om Robert Lewandowski naar La Liga te halen. Bayern München wees twee eerdere aanbiedingen van de Spaanse topclub af, maar heeft nu het gewenste bod voor de Poolse aanvalsleider in beraad.

Dat melden diverse media, waaronder de BBC. Lewandowski wil zelf dolgraag naar Spanje verkassen, maar zijn werkgever Bayern München weigerde de spits voor minder dan vijftig miljoen euro te verkopen. Het laatste bod van Barça bedraagt vijftig miljoen euro, dat is duidelijk meer dan de 32 miljoen en 45 miljoen die Barça aanvankelijk over had voor de spits.

Ronaldo

Ook de toekomst van Cristiano Ronaldo is nog onduidelijk. Hoewel Erik ten Hag heeft aangegeven dat hij Ronaldo het liefst bij Manchester United houdt, zet de Portugese aanvaller zelf in op een vertrek. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft volgens Le Parisien zelf het initiatief genomen en de aanvaller hebben aangeboden bij Paris Saint-Germain.

De Franse topclub ziet de komst van de steraanvaller echter niet zitten. PSG heeft het idee afgewezen. Onduidelijk is daarom waar Ronaldo zijn toekomst gaat vervolgen. Voor de Portugees zou het gebrek aan Champions League-voetbal bij United het grootste struikelblok zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen