Verweij brengt opmerkelijk nieuws over Oekraïense Martínez-opvolger

13 juli 2022, 09:42   Bijgewerkt: 13 juli 2022, 09:54

Ajax houdt serieus rekening met een vertrek van Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger wordt al maanden begeerd door diverse clubs uit het buitenland, maar lijkt zijn droomtransfer nu bijna te pakken te hebben. Ajax wil meewerken aan een vertrek van de linkspoot en heeft zelf al een opvolger in beeld.

De 24-jarige Martínez lijkt op weg naar Manchester United, dat eerdere pogingen afgewezen zag worden door Ajax. Met het laatste bod van 45 miljoen euro plus 5 miljoen aan bonussen komen de Engelsen echter in de buurt van wat de Amsterdammers verlangen: een vaste transfersom van rond de 55 miljoen euro. United zou het bod nog willen verhogen, zo weet Mike Verweij van De Telegraaf.

Ajax denkt alvast voorzichtig aan een opvolger en heeft interesse in Mykola Matvienko. De 26-jarige Oekraïner staat momenteel onder contract bij Shakhtar Donetsk, waar hij nog tot de zomer van 2025 vastligt. Ajax zou een bedrag van rond de vijftien miljoen euro moeten neertellen voor de linksbenige verdediger, die ook in beeld zou zijn bij Feyenoord.

De komst van Matvienko zou desondanks een bijzondere zet zijn van Ajax. De verdediger was namelijk al eerder in beeld bij Ajax, maar destijds zagen de Amsterdammers af van zijn komst. Matvienko werd als niet goed genoeg beoordeeld, maar is nu alsnog een serieuze kandidaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar waar blijft die Zierikzee dan nog ,

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doooooeeeeeennnnnnn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen