Ajax geeft ruimte over Martinez aan Manchester United

12 juli 2022, 23:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Groot nieuws uit Manchester: United zit woensdag dan toch eindelijk écht om tafel met Ajax om te praten over de transfer van Lisandro Martinez. De onderhandelingen zijn volgens transferspecialist Fabrizio Romano genaderd tot 'de beslissende fase'. De Amsterdammers zouden anders dan eerder vermeld tóch willen meewerken aan de deal.

Volgens de journalist is het laatste bod van Manchester United weliswaar nog afgewezen, maar staat Ajax 'eindelijk' open om Martinez te verkopen. Daarbij moet Ten Hag met zijn nieuwe club overigens wel voldoen aan de voorwaarden die Ajax stelt, zo staat er te lezen. De Argentijn wil zelf zo snel als hij kan naar de Premier League vertrekken en 'pusht' om die reden een transfer.

Wat die voorwaarden exact inhouden, is niet bekend gemaakt door Romano. Eerder gingen de geruchten dat er minimaal vijftig miljoen euro op tafel moest komen, maar toen de Premier League-club dat bood (45 miljoen met vijf miljoen aan bonussen) bleef de deur gesloten voor Martinez. In de Johan Cruijff Arena is hij samen met Antony en Jurriën Timber een van de spelers die Ajax eigenlijk niet wil laten gaan.

Lees ook'Champions League-waardig': zo ziet het nieuwe Ajax-elftal eruit

Omdat Martinez zelf dolgraag wil verkassen en Manchester United de absolute hoofdprijs wil betalen, was de houding van Ajax om geen enkele ruimte te geven voor onderhandelingen vermoedelijk niet langer houdbaar. Als beide clubs er woensdag met elkaar uitkomen, kan een deal waarschijnlijk snel rondkomen. Het zou voor trainer Alfred Schreuder sportief wel een forse aderlating zijn, omdat hij eerder ook onder anderen Sébastien Haller, Andre Onana, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch al zag verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat hem maar opdonderen ,dan hoop ik dat Ten Hag ontslagen wordt, en dan kan Martinez daar lekker gaan banken zoals Brobbery

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wie wil je ipv Martinez achterin zetten dan?

Moederkoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

BREAK! BREAK! BREAK! Rustig aan jongens, alsof heel NL nu op het puntje van zijn stoel zit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen