Slot had twijfels over Gnonto vanwege systeem van Feyenoord

12 juli 2022, 22:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot zou enige twijfel hebben over de komst van aanvaller Wilfried Gnonto. De oefenmeester zag de spits meer geschikt voor een systeem met twee spitsen en sprak daarom twijfels uit over de deal. 

Dat vertelt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam althans in de Dickvoormekaar Podcast. In een gesprek van zo'n drie uur zou Slot serieuze twijfels uitgesproken hebben over de eenvoudig international van Italië, in wie de Rotterdammers al langer interesse hebben. "Waar moet je hem neerzetten?", vraagt de journalist zich hardop af. "Gnonto is geen pure spits, zoals in de rapporten staat. En Slot was het daarmee eens."

Volgens 1908.nl is de oefenmeester inmiddels wel degelijk overtuigd en gaat Feyenoord wel degelijk proberen om hem binnen te halen, ondanks dat Slot heeft getwijfeld of dat mogelijk nog altijd doet. "Hij kan natuurlijk meer waard worden, maar hij moet wel in het systeem passen", stelt Krabbendam, die in de afgelopen week heeft gemerkt dat de sfeer bij Feyenoord na de eerdere 0-7 weer een stuk beter is geworden.

"Die week in Oostenrijk geeft de burger wel moed", omschrijft hij de situatie. Op dit moment is er volgens Krabbendam dus weinig om zorgen over te hebben bij Feyenoord, waar zomeraanwinst Danilo opmerkte dat het niveau erg hoog lag. "Hij zei op het trainingskamp tegen mij dat Aursnes echt heel goed was. Die is bij Ajax wel wat gewend. Maar zelfs hij blies zijn wangen vol, van bewondering. En dat op een nieuwe positie."

Lees ook: 'Feyenoord blijft hopen: Slot zet seinen op groen voor Gnonto' 

Oefenduels Feyenoord

Arne Slot gaf vorige week aan dat er gedurende het seizoen nog oefenwedstrijden gespeeld gaan worden om de spelers te laten wennen aan twee wedstrijden in een week. 1908.nl weet dat de Rotterdammers op 24 augustus gaan oefenen tegen Willem II en een week later er op Varkenoord wordt afgetrapt tegen FC Dordrecht. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt momenteel geoefend tegen Union Sint-Gillis, Olympique Lyon, NAC Breda en Osasuna, terwijl FC Kopenhagen (0-7) en RB Leipzig (1-2) al de revue zijn gepasseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nico54
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

RB Leipzig?, RB Salzburg moet het zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen