'Chelsea heeft grote plannen en aast op sterkhouders Bayern en Napoli'

12 juli 2022, 15:10

Chelsea eindigde in het afgelopen seizoen op negentien en achttien punten van respectievelijk Manchester City en Liverpool. De Londenaren zijn er alles gelegen om het gat ten opzichte van de grootmachten te dichten. De nieuwe Amerikaanse eigenaar heeft grote plannen. Zo hoopt Chelsea deze zomer te kunnen shoppen bij Bayern München en Napoli.

De nummer drie van het afgelopen seizoen in Engeland leek hard op weg om Raphinha los te weken bij Leeds United. De Braziliaanse aanvaller werd nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona, maar het was Chelsea dat het gewenste bedrag op tafel legde. Raphinha ziet een binnenlandse transfer echter niet zitten en lijkt nu toch te gaan tekenen bij Barça. Chelsea blijft echter niet bij de pakken neerzitten. De Londenaren hebben hun pijlen nu gericht op Serge Gnabry van Bayern München.

Dat weet de Telegraph althans. Gnabry is momenteel nog speler van Bayern München, maar daar loopt hij volgend seizoen uit zijn contract. De recordkampioen van Duitsland hoopt de aanvaller langer binnenboord te houden, maar het ziet er voorlopig niet naar uit dat Gnabry zijn krabbel gaat zetten onder een nieuw contract. De Duitse vleugelspeler werd in een eerder stadium al gelinkt aan Real Madrid, maar de Spanjaarden werden tot dusverre nog niet concreet. Chelsea zou dat dus wel kunnen worden. Een eventuele transfer van Gnabry naar Stamford Bridge zal gevoelig liggen, aangezien hij een verleden heeft bij rivaal Arsenal. 

Defensieve versterking

Chelsea deed vooralsnog nog geen grote transfers, maar daar kan de komende weken verandering in komen. De Londenaren werden onlangs nog in verband gebracht met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. De Jong blijft echter het liefst bij FC Barcelona, terwijl De Ligt aast op een transfer naar Bayern München. Chelsea lijkt desondanks alsnog te gaan shoppen in Italië. Gianluca Di Marzio meldde maandagavond dat Juventus een oogje heeft op Kalidou Koulibaly van Napoli als eventuele vervanger van De Ligt en volgens Fabrizio Romano heeft ook Chelsea de Senegalees op het lijstje staan. Koulibaly is evenals Gnabry in het bezit van een volgend jaar aflopend contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen