Feyenoord vreest: Kökçü door stafleden van het veld gedragen

12 juli 2022, 14:31

Het is tot op heden nog niet de voorbereiding van Orkun Kökçü. De middenvelder van Feyenoord moest vorige week voortijdig het trainingskamp in Oostenrijk verlaten en heeft dinsdag geblesseerd de training verlaten. Op beelden van ESPN is te zien dat één van de smaakmakers in het afgelopen seizoen bij de Rotterdammers door stafleden van het veld wordt gedragen. 

Kökcü was in het voorbije seizoen één van de uitblinkers in de ploeg van Arne Slot en werd de afgelopen weken dan ook veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar een buitenlandse (top)club. Sevilla, AS Roma, West Ham United, RB Leipzig en Leicester City werden allemaal genoemd als mogelijke nieuwe bestemmingen. Maar de middenvelder is voorlopig 'gewoon' nog speler van Feyenoord. En het lijkt er niet op dat daar snel verandering in komt. Zeker niet als zijn blessure ernstig blijkt te zijn. Het is momenteel echter nog niet bekend hoe serieus zijn blessure is. Op onderstaande beelden is te zien dat Kökçü kermend van de pijn op het trainingsveld ligt en uiteindelijk door stafleden van het veld naar binnen wordt gedragen. 

Daarmee is Kökçü de grote pechvogel bij Feyenoord in de eerste fase van de voorbereiding. De international van Turkije meldde zich vorige week weer in Rotterdam en reisde ook met de selectie mee naar Oostenrijk voor het trainingskamp. Maar Slot kon niet lang genieten van de aanwezigheid van Kökçü. De middenvelder was ziek en moest voortijdig afhaken. Daardoor ontbrak hij afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen RB Salzburg. Die werd, ondanks een vroege 1-0 achterstand, met 1-2 gewonnen. Kökçü maakte dinsdag zijn rentree op het trainingsveld, maar zijn training was dus van korte duur. De komende dagen zal moeten blijken in hoeverre er sprake is van een serieuze blessure. Feyenoord speelt aanstaande zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Union, de nummer twee van België in het afgelopen seizoen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen