Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Veelbesproken Hilterman al na een half jaar weg bij NAC Breda

Veelbesproken Hilterman al na een half jaar weg bij NAC Breda

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2022 – Er is al na een half jaar een einde gekomen aan het verblijf van Jeredy Hilterman bij NAC Breda. De 24-jarige spits is verkocht aan Almere City FC.

Het dienstverband van Hilterman in Breda is bepaald geen succesverhaal. NAC pikte de aanvaller in januari voor een kwart miljoen euro op bij FC Emmen. Een stap die hij - zo bleek een aantal maanden later - achteraf liever niet had gemaakt. Tijdens het kampioensfeest van zijn oude club verscheen Hilterman op het podium om in de microfoon te zeggen dat hij 'ook maar een mens is' en 'een fout heeft gemaakt'.

Dat schoot in het verkeerde keelgat in Breda. NAC zette Hilterman uit de selectie en de aanvaller kwam niet meer in actie voor de club die hem een aantal maanden eerder nog voor een forse transfersom binnenhaalde. Hilterman speelde uiteindelijk slechts veertien wedstrijden namens NAC in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist.

Hilterman tekent in Almere een een contract voor twee jaar, met een optie voor een extra seizoen. De club uit Flevoland stelt 'enkele concurrenten, alsmede enkele Eredivisionisten' te hebben afgetroefd in de strijd om de handtekening van de aanvaller. "In gesprek met de club en trainer Alex Pastoor heeft hij een goede en gretige indruk achtergelaten en aangegeven de laatste periode zo snel mogelijk te willen vergeten door zijn voeten te laten spreken. Wij zijn ervan overtuigd dat Almere City FC hierbij de perfecte match is", aldus technisch manager Johan Hansma. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd