PSV wacht onderhandelingen PSG en Sassuolo in spanning af

12 juli 2022, 10:58

Paris Saint-Germain hoopt de komst van Gianluca Scamacca spoedig af te ronden, maar een akkoord met Sassuolo is volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio nog niet nabij. PSV hoopt dat de onderhandelingen over de toptransfer tot een goed einde komen.

Waar enkele media vorige week meldden dat PSG en Sassuolo een akkoord hebben bereikt over de transfer van Scamacca, is het volgens Di Marzio nog niet zover. Het verschil tussen vraag en aanbod is fors. Sassuolo hanteert een vraagprijs van 45 à 50 miljoen euro voor de spits, terwijl de Parijzenaars vooralsnog niet verder willen gaan dan 30 à 35 miljoen euro.

Bij PSV rinkelt de kassa als Paris Saint-Germain en Sassuolo een akkoord bereiken over de transfer van Scamacca. De Eindhovenaren hebben niet alleen recht op een solidariteitsvergoeding van 1 procent van de transfersom, maar hebben volgens het Eindhovens Dagblad ook een 'dubbelcijferig doorverkooppercentage', toen Scamacca in 2017 werd verkocht aan Sassuolo. Dat betekent dat bij een transfersom van vijftig miljoen euro minimaal vijf miljoen euro naar PSV gaat.

Dat Scamacca op het punt staat voor tientallen miljoenen de overstap naar Paris Saint-Germain te maken, hadden weinigen bij PSV zien aankomen. In Eindhoven flopte de Italiaanse aanvaller namelijk. Toen de Italiaanse spits in het seizoen 2018/19 voor een half jaar op huurbasis uitkwam voor PEC Zwolle, kwam hij ook niet uit de verf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen