Neres blij met Schmidt: "Zijn aanvallende ideeën hebben we nodig"

Neres blij met Schmidt: "Zijn aanvallende ideeën hebben we nodig"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juli 2022 – David Neres is bezig aan zijn eerste weken bij Benfica. De Braziliaanse vleugelspeler werkt met de Portugese club, waar Roger Schmidt trainer is, toe naar de voorrondes van de Champions League. Neres is erg te spreken over de eerste weken onder de Duitse oefenmeester.

De oud-trainer van PSV staat met de Portugese club voor dezelfde opgave waar hij met PSV niet in slaagde: het plaatsen voor de Champions League. Vorig seizoen was uitgerekend Benfica de tegenstander waartegen het misging voor PSV. Neres, die op voorspraak van Schmidt naar Portugal kwam, heeft het vertrouwen dat hij zich met Benfica gaat plaatsen voor het belangrijkste Europese clubtoernooi.

"We werken er hier elke dag aan. We luisteren naar wat de trainer wil, zodat we zijn ideeën goed begrijpen. Ik kende hem al uit mijn tijd in Nederland. Hij is een zeer capabele coach met aanvallende ideeën. Dat is wat we nodig hebben", geeft de 25-jarige aanvaller na afloop van de training aan tegenover verschillende Portugese media.

Van Neres wordt verwacht dat hij een van de belangrijkste spelers van Benfica gaat worden in het nieuwe seizoen, zelf denkt hij niet de nieuwe sterspeler te zijn: "'Natuurlijk word ik dat niet. We hebben zoveel kwaliteit in de groep. Ik denk niet dat we een ster of sterren hebben. We hebben gewoon een heel sterke ploeg."

Reacties

gerelateerd