'Cambuur hoopt zich te versterken met overbodige Feyenoorder'

11 juli 2022, 10:17

SC Cambuur is in de zoektocht naar versterking voor in de verdediging uitgekomen bij Denzel Hall. De rechtsback van de Rotterdammers lijkt dit seizoen niet in de plannen van Arne Slot voor te komen, waardoor een transfer mogelijk lijkt.

Volgens Voetbal International staat Hall hoog op het lijstje van Cambuur, dat daarnaast de situatie van PSV'er Shurando Sambo nauwlettend in de gaten houdt. Cambuur was eerder dicht bij het huren van de rechtsback van de Brabantse club, toen hij net voor zijn transfer zwaar geblesseerd raakte.

Echter lijkt Cambuur in eerste instantie te willen gaan voor Hall, die behalve als rechtsback ook als centrale verdediger uit de voeten zou kunnen. De 21-jarige verdediger maakte in het vorige seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord, maar heeft in De Kuip zware concurrentie van onder meer Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida.

Cambuur, dat deze transferperiode nog geen verdediger heeft aangetrokken, hoopt daar van te kunnen profiteren. Defensieve versterkigen zijn mede door het vertrek van aanvoerder Erik Schouten meer dan welkom in Leeuwarden. Eerder in deze transferperiode presenteerde de club al Silvester van der Water, Remco Balk en doelman João Virginia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen