Voormalig PSV'er Fein gaat Chiellini en Bale achterna

10 juli 2022, 19:57

Adrian Fein lijkt zijn carrière voort te zetten in de Verenigde Staten. De voormalig middenvelder van PSV staat op het punt Bayern München in te ruilen voor Los Angeles FC, de club waar Giorgio Chiellini en Gareth Bale eerder deze zomer een contract tekenden.

Meerdere media melden dat Fein zich al in Los Angeles bevindt en bij zijn nieuwe club traint. Zodra de laatste details zijn uitgewerkt, mag de 23-jarige Fein zich speler van de Amerikaanse club noemen. Zijn huidige contract bij Bayern loopt nog voor een jaar door, tot medio 2023.

Fein werd opgeleid door Bayern München, maar speelde geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal van de Duitse topclub. De afgelopen jaren werd de middenvelder verhuurd aan Jahn Regensburg, Hamburger SV, PSV, Greuther Fürth en Dynamo Dresden. Voor laatstgenoemde club speelde hij vanwege blessureleed geen enkele minuut.

Op voorspraak van Roger Schmidt werd Fein in het seizoen 2020/21 gehuurd door PSV. De middenvelder speelde dertien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan vier als basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen