Naam Kane valt bij zoektocht naar opvolger van Lewandowski

10 juli 2022, 17:32

Het einde van het tijdperk van Robert Lewandowski bij Bayern München is in zicht. Komt het deze zomer niet tot een transfer, dan loopt hij over een jaar waarschijnlijk gratis de deur uit. Bij de kampioen van Duitsland wordt er koortsachtig nagedacht over de opvolging van Lewandowski. Daarbij zou volgens Kicker de naam van Harry Kane zijn gevallen.

Er is de afgelopen tijd veel gezegd en geschreven over Lewandowski. De spits wil Bayern München verlaten en zijn loopbaan voortzetten bij FC Barcelona. De speler en club zouden al een persoonlijk akkoord hebben bereikt, maar de onderhandelingen over de transfervoorwaarden hebben vooralsnog tot niets geleid. Meerdere biedingen van Barça zijn geweigerd. Ook het laatste bod van veertig miljoen euro plus bonussen was niet genoeg om Bayern op andere gedachten te brengen.

Lewandowski keert zoals het nu lijkt begin deze week terug op het trainingscomplex aan de Säbener Strasse voor de verplichte medische onderzoeken. Maar in Zuid-Duitsland houdt men er rekening mee dat de doelpuntenmachine deze zomer, dan wel volgend jaar vertrekt. Kane zou zijn opvolger kunnen worden. De aanvaller van Tottenham Hotspur voldoet in elk geval aan het door Bayern geschetste profiel. Kane is een spits van het allerhoogste niveau die niet meer hoeft te 'groeien'.

Bayern realiseert zich echter wel dat het om financiële redenen heel lastig wordt - misschien wel onmogelijk - om Kane deze zomer over te nemen van Tottenham Hotspur. De Londense club wil zijn spits namelijk absoluut niet laten gaan. Der Rekordmeister lijkt volgend jaar kansrijker. Dan beschikt Kane bij Spurs over een contract dat nog één seizoen doorloopt.

De Ligt

Naast Kane is ook Matthijs de Ligt in beeld bij Bayern. De interesse in de verdediger van Juventus is zeer concreet. De Ligt zelf zou wel oren hebben naar een overstap naar de kampioen van Duitsland. Juventus zou naar verluidt rond de tachtig miljoen euro verlangen voor de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen