'Vraagprijs voor Frenkie-alternatief schrikt Manchester United af'

10 juli 2022, 16:46

Manchester United heeft in de zoektocht naar een alternatief voor Frenkie de Jong geïnformeerd naar Leandro Paredes. Volgens L'Équipe haakte de club van trainer Erik ten Hag af na het horen van de vraagprijs van Paris Saint-Germain.

Hoewel Paredes in het Parc des Princes niet verzekerd is van een basisplaats, is PSG niet van plan hem voor een appel en een ei te laten gaan. De club uit de Franse hoofdstad zou een vraagprijs van 35 miljoen hanteren voor de 28-jarige middenvelder uit Argentinië, die in januari 2019 voor veertig miljoen euro overkwam van Zenit St. Petersburg.

Paredes is een van de elf spelers die Paris Saint-Germain deze zomer mag verlaten volgens Le Parisien. Georginio Wijnaldum, Idrissa Gueye, Julian Draxler, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Ander Herrera, Dina Ebimbe, Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Thilo Kehrer en Mauro Icardi zijn de andere tien. De Argentijnse middenvelder beschikt bij PSG over een contract dat nog twee jaar doorloopt.

Frenkie de Jong

Hoewel de onderhandelingen met FC Barcelona moeizaam verlopen, staat De Jong nog altijd bovenaan het wensenlijstje van Manchester United. Chelsea lijkt zich inmiddels ook te hebben gemengd in de strijd om de handtekening van de Oranje-international. De Jong zelf wil het liefst bij Barcelona blijven, maar wordt vanwege de penibele financiële situatie van de club mogelijk toch verkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen