'Raphinha én Sinisterra horen slecht nieuws vanuit Barcelona'

10 juli 2022, 12:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog altijd niet duidelijk of Ousmane Dembélé bij FC Barcelona blijft. Het contract van de Fransman is inmiddels verlopen, maar volgens de laatste berichten uit de Spaanse media lijkt hij het met de club toch eens te worden over een nieuwe verbintenis. Voor zowel transfertarget Raphinha als voor oud-Feyenoorder Luis Sinisterra, zou dit slecht nieuws kunnen betekenen.

Raphinha leek namelijk al dicht bij een overstap naar FC Barcelona, waar hij het vertrek van Dembélé zou gaan opvangen. Dat perspectief verandert uiteraard als het alsnog tot een langer verblijf van de aanvaller komt. Het Spaanse Mundo Deportivo schetste dit scenario, waarbij het overigens wel benadrukte dat met een contractverlenging van Dembélé niet per se direct een streep gaat door de komst van de Braziliaan. 

Wel neemt de prioriteit van zijn komst in dat geval aanzienlijk af. Mocht Dembélé blijven, dan zou Barcelona eerst de voorkeur geven aan versterkingen op andere posities. Verdedigers César Azpilicueta, Jules Koundé en Marcos Alonso worden bijvoorbeeld nadrukkelijk gelinkt aan de club, die ook nog altijd bezig is met de komst van spits Robert Lewandowski. 

Luis Sinisterra

Voorlopig wacht Raphinha de ontwikkelingen af als speler van Leeds United. Met Feyenoorder Luis Sinisterra haalde die club deze week echter al een vervanger voor de aanvaller in huis. Bij een eventueel langer verblijf van Raphinha heeft de Colombiaan er een grote concurrent bij en neemt zijn kans op speeltijd mogelijk af. Overigens zou ook Chelsea de Braziliaan nog kunnen overnemen van Leeds, maar de speler en zijn zaakwaarnemer Deco zouden een voorkeur hebben voor Barça.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen