Van Nistelrooij: "Gakpo en Sangaré willen heel graag blijven"

10 juli 2022, 09:47

Ruud van Nistelrooij heeft de achterban van PSV weer wat meer hoop gegeven op het behouden van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. De twee maakten afgelopen week deel uit van de selectie die zich in Duitsland voorbereidde op het nieuwe seizoen. Op dat trainingskamp sprak de trainer het tweetal over hun toekomst.

De twee worden sterk gelinkt aan een vertrek uit Eindhoven, terwijl de club zelf blijft hopen op een langer verblijf. "Ik heb deze week met hen beiden gesproken en ik moet zeggen dat ze er goed in staan", begon Van Nistelrooij in gesprek met De Telegraaf. "Ze willen onderdeel uit gaan maken van de voorbereiding. Ze sluiten zich af van wat er gebeurt en gaan vol voor deze voorbereiding en de start van het seizoen. Dat is geweldig om te zien."

"Ik zie op geen enkele manier dat ze afgeleid zijn, of er niet bij zijn met hun hoofd", vervolgde de beginnend hoofdtrainer. "Wij werken met deze jongens vanuit het idee dat ze PSV'er zijn en blijven tot nader bericht. Ze willen allebei heel graag blijven; het is niet zo dat ze hebben aangegeven dat ze heel graag weg willen. Ze weten wat PSV is, waar PSV voor staat en waar PSV naartoe wil en beiden willen daar graag onderdeel van zijn."

Lees ook: PSV moet nog flink aan de bak: "Hen behouden heeft nu topprioriteit''

Wel hield Van Nistelrooij een slag om de arm. "Wij zijn ook niet achterlijk. Er kan ook iets komen, waardoor dat verandert. Als er bepaalde clubs komen, met bepaalde bedragen, dan kan het veranderen. Maar tot die tijd gaan we er vanuit dat ze blijven."

Lees ook: Van Nistelrooij weet wat er beter moet: "Dat slaat nergens op"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen