'Ten Hag vraagt om haast met transfers, maar Ajax ligt nog dwars'

'Ten Hag vraagt om haast met transfers, maar Ajax ligt nog dwars'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 juli 2022 – Erik ten Hag heeft de clubleiding van Manchester United nogmaals op het hart gedrukt dat hij zijn selectie wil versterken met Lisandro Martínez en Antony. De trainer hoopt het tweetal snel te verwelkomen en eist daarom dat United doorpakt. Ajax komt de club van de eigen ex-hoofdtrainer vooralsnog echter niet tegemoet.

Dat schreef The Times zondagochtend. De Engelse krant kon het bod van vijftig miljoen euro voor Martínez, dat eerder deze week door De Telegraaf werd gemeld, bevestigen. Ook voor Antony is United bereid om tientallen miljoen euro's te betalen; het bod dat momenteel op tafel ligt, bedraagt zestig miljoen.

Met beide transfersommen gaat Ajax vooralsnog echter niet akkoord. De club blijft vasthouden aan de eis van tachtig miljoen euro voor Antony, of 125 miljoen euro voor beide spelers. Bovendien willen Amsterdammers eerst zeker zijn dat er vervangers kunnen worden aangetrokken voor het tweetal mag vertrekken.

Van Ajax naar Manchester United
Nadat Ten Hag de overstap maakte van Ajax naar Manchester United, werd al snel duidelijk dat hij graag meerdere van zijn oude spelers mee wilde nemen. Jurriën Timber gaf eerder echter al te kennen dat hij liever nog een jaar bij Ajax blijft, terwijl zaterdag het bericht verscheen dat United zich genoodzaakt zag om ook de komst van Brian Brobbey op te geven.

Lees ook: 'Man United trekt zich terug in strijd met Ajax om Brobbey'

Reacties

gerelateerd