Jahanbakhsh zelfkritisch: "Had meer van mezelf verwacht"

9 juli 2022, 23:32

Alireza Jahanbakhsh tekende zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen RB Salzburg voor de eerste treffer van Feyenoord en was daar blij mee. De Iraanse aanvaller plukt er de vruchten van dat hij deze zomer een gehele voorbereiding met zijn werkgever draait en ziet de toekomst daardoor rooskleurig tegemoet.

"Vorig jaar heb ik een groot deel van de voorbereiding moeten missen", zei de doelpuntenmaker na afloop van de oefenwedstrijd tegen ESPN. "Nu ben ik er vanaf de eerste dag, dat is belangrijk. Het is goed om het op te bouwen. Ik ben blij met mijn goal." Jahanbakhsh werd afgelopen seizoen pas laat overgenomen van het Engelse Brighton&Hove Albion.

Lees ook: Uitvallen Mats Wieffer flinke smet op oefenzege Feyenoord

Jahanbakhsh slaagde er afgelopen seizoen nauwelijks in om te imponeren. "Ik weet dat het niet goed genoeg was", toonde hij zich zelfkritisch. "Ik verwacht veel van mezelf, dat ik belangrijk ben en goed presteer. Ook afgelopen seizoen heb ik soms goede wedstrijden gespeeld, maar ik had meer van mezelf verwacht. Ik hoop het vertrouwen nu te behouden."

De verwachtingen rond de rechtsbuiten zullen nóg hoger zijn, nu Feyenoord afscheid heeft genomen van buitenspelers Reiss Nelson en Luis Sinisterra. Tegen Salzburg begonnen Patrik Walemark en Jahanbakhsh als buitenspelers aan de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen