'Danjuma weigert Premier League-aanbod en wil in Spanje blijven'

'Danjuma weigert Premier League-aanbod en wil in Spanje blijven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 juli 2022 – Arnaut Danjuma is niet van plan om deze zomer van club te wisselen. De buitenspeler van Villarreal wordt begeerd door diverse clubs uit het buitenland en kan rekenen op concrete belangstelling van West Ham United, maar de Londenaren lijken naast zijn komst te grijpen.

Volgens AS ziet Danjuma een transfer naar de Londense subtopper niet zitten. Ondanks concrete interesse van West Ham lijkt hij de voorkeur te geven aan een langer verblijf in de Spaanse competitie. Dat heeft te maken met zijn plek in de selectie van het Nederlands elftal. Bij Villarreal is hij verzekerd van een basisplaats, dat is bij West Ham niet het geval. 

Danjuma droomt van deelname aan het wereldkampioenschap en beseft dat speelminuten daarvoor cruciaal zijn. West Ham, dat de Conference League in gaat, is naarstig op zoek naar een nieuwe aanvaller. Said Benrahma gaat mogelijk een transfer maken, terwijl Michail Antonio regelmatig kampt met blessures.

Danjuma beleefde afgelopen seizoen een geweldig debuutjaar in de Spaanse competitie. De aanvaller was in alle competities zestien keer trefzeker. De aanvaller speelde in het verleden voor NEC, Club Brugge en Bournemouth.

Reacties

gerelateerd