Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Leeds geeft Brugge-aanvaller bijna op'; gevolgen voor PSV?

'Leeds geeft Brugge-aanvaller bijna op'; gevolgen voor PSV?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 juli 2022 – Club Brugge dreigt deze zomer niet alleen Noa Lang kwijt te raken aan een buitenlandse (top)club. Ook Charles de Ketelaere is op weg naar de uitgang. De Belg kan zich verheugen op de interesse van Leeds United, maar schijnt meer trek te hebben in een overstap naar AC Milan. De toekomst van De Ketelaere kan gevolgen hebben voor PSV.

Leeds United roert zich flink op de transfermarkt. Hoewel Raphinha – de aanvaller staat in de belangstelling van Arsenal, Chelsea en FC Barcelona – nog niet is verkocht, heeft de Premier League-club in de persoon van Luis Sinisterra al een vervanger aangetrokken. Maar daar zal het niet bij blijven wat aanvallende versterkingen betreft. Leeds United is serieus in de markt voor De Ketelaere en heeft ook een oogje op Cody Gakpo.

De aanvaller van PSV bevestigde van de week in gesprek met ESPN dat Leeds United in de markt is voor zijn handtekening. "Er speelt wel genoeg. Leeds United heeft wel contact gezocht met mijn zaakwaarnemer, maar verder is daar ook niet echt iets uitgekomen'', aldus Gakpo. Daar kan echter zomaar verandering in komen als de Engelsen definitief naast De Ketelaere grijpen. En daar begint het steeds meer op te lijken.

Leeds United heeft in de strijd om de handtekening van De Ketelaere serieuze concurrentie van AC Milan, dat een nieuw bod op de Belg voorbereidt. Volgens Gianluca Di Marzio staat Leeds United op het punt om de handdoek in de ring te gooien, omdat De Ketelaere zijn voorkeur uitgaat naar een transfer naar AC Milan. De aanvaller zou de kampioen van Italië zijn jawoord al hebben gegeven. AC Milan hoopt de komende dagen een akkoord te bereiken met Club Brugge.

Hoge transfersom
PSV is er alles aan gelegen om Gakpo aan boord te houden. De Eindhovenaren werken toe naar de belangrijke voorrondes van de Champions League en kunnen Gakpo goed gebruiken om een ticket voor de groepsfase te bemachtigen. Geïnteresseerde clubs zullen in ieder geval diep in de buidel moeten tasten. Gakpo heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2026. De nummer twee van Nederland in het afgelopen seizoen mikt dan ook op een transfersom van meer dan veertig miljoen euro.

Lees ook: PSV moet nog flink aan de bak: "Hen behouden heeft nu topprioriteit''

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd