'Heracles verkoopt Luca de la Torre voor miljoenenbedrag'

8 juli 2022, 08:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luca de la Torre zakt niet met Heracles Almelo af naar de Keuken Kampioen Divisie. De 24-jarige middenvelder staat volgens Marca op het punt een transfer naar Celta de Vigo af te ronden.

Heracles lijkt een mooi zakcentje over te houden aan het vertrek van De la Torre. De Amerikaanse spelverdeler zou voor zo'n twee miljoen euro worden verkocht aan Celta de Vigo. De Spaanse club haalt De la Torre op advies van Luís Campos - sinds kort ook technisch adviseur van Paris Saint-Germain - op uit Almelo. Celta ziet De la Torre vooral als breedteversterking.

De la Torre liet onlangs in een interview met ESPN weten dat hij 'liever vandaag dan morgen vertrekt' bij Heracles. De Amerikaan heeft er namelijk geen trek in een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie door te brengen. Ook beweerde hij dat hij met de club heeft afgesproken dat hij met nog één contractjaar te gaan zou mogen vertrekken. Heracles liet in een reactie weten dat De la Torre niet zomaar mag vertrekken.

Inmiddels lijkt het vertrek van De la Torre toch aanstaande. De Amerikaans international kwam in de zomer van 2020 over van Fulham en speelde in twee seizoenen 69 wedstrijden voor Heracles, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vijf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen