Madueke looft 'geweldige' Van Nistelrooy: "Kan zoveel van hem leren"

7 juli 2022, 22:49

Noni Madueke vindt het geweldig dat hij dit seizoen met Ruud van Nistelrooy mag samenwerken. De Engelse aanvaller keek op jonge leeftijd vol bewondering naar de huidige trainer, die in het verleden furore maakte bij Manchester United en Real Madrid.

"Hij was een geweldige speler. Ik ben van jongs af aan al fan van Manchester United en dus ook van Ruud van Nistelrooij. Ik kan zoveel van hem leren", vertelt Madueke tegenover Omroep Brabant. "Hij weet als geen ander wat nodig is om een goede aanvaller te zijn. Hij legt erg de nadruk op wanneer ik in de zestien moet zijn om te scoren. Zijn timing is geweldig, helaas doet hij zelf niet vaak mee op de training."

Madueke begon afgelopen seizoen stormachtig, maar blessures gooiden roet in het eten. In totaal kwam hij nog geen negenhonderd minuten in actie. Hij heeft dan ook een duidelijk doel: "Mijn focus ligt vooral op fit blijven. Het is niet leuk om langs de kant te staan en de jongens te zien spelen. Maar het hoort bij mijn ontwikkeling. Ik moet hier alleen maar sterker van worden."

De buitenspeler is niet bang dat hij weer geblesseerd raakt, ondanks de problemen van afgelopen seizoen. "Dat ben ik nooit geweest. Ik heb vorig jaar gewoon veel pech gehad. Het was ongelukkig. Natuurlijk speelt het mee dat ik lang en snel ben. Maar ik ben niet aan mijzelf gaan twijfelen", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen