Dessers geheimzinnig: "Feyenoord-deur nog niet helemaal dicht"

8 juli 2022, 09:32   Bijgewerkt: 8 juli 2022, 09:39

Cyriel Dessers gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor zijn kans bij KRC Genk, maar de aanvaller heeft de deur naar Feyenoord nog niet helemaal dichtgedaan. De spits, die zich afgelopen seizoen ontpopte tot publiekslieveling, heeft nog veel contact met Arne Slot.

"Ik heb in Rotterdam een uitzonderlijk jaar beleefd", vertelt Dessers in gesprek met Het Belang van Limburg. De aanvaller begon afgelopen seizoen als supersub in Rotterdam, knokte zich uiteindelijk in de basis en mocht twintig keer juichen na een treffer. Daarnaast gaf hij vier assists. Feyenoord wilde de koopoptie lichten, maar uiteindelijk kwamen club en speler niet tot een akkoord over het salaris.

"Het contact met Feyenoord is nog altijd heel goed. Ik spreek Arne Slot - een topcoach - nog regelmatig. Die deur is dus nog niet helemaal dicht", vertelt de spits, die nog niet weet of zijn toekomst daadwerkelijk bij zijn huidige club Genk ligt. "Ik laat het rustig op mij afkomen. Vorig jaar was het spannend tot 31 augustus. Die dag heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, denk ik. Hopelijk wordt dat me nu bespaard en weet ik nu eerder waar ik aan toe ben, als er alsnog een transfer komt."

De kans is ook aanwezig dat hij 'gewoon' bij de Belgische club blijft. Trainer Wouter Vrancken wil in ieder geval graag met de topscorer van de Conference League samenwerken. "Het mag duidelijk zijn dat ik hoop dat hij blijft. Ik heb nog niet specifiek met hem over de toekomst gesproken, maar het is wel de bedoeling om dat vandaag of morgen te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen