'Transfer De Ligt kan Feyenoorder Senesi nieuw avontuur opleveren'

7 juli 2022, 17:28

Napoli heeft de vervanger van Kalidou Koulibaly al op het oog. De Italianen willen shoppen bij competitiegenoot Fiorentina, waar Nikola Milenkovi? indruk heeft gemaakt de afgelopen seizoenen. Mocht hij niet haalbaar zijn, dan schakelt de club over naar Feyenoorder Marcos Senesi.

Koulibaly heeft nog een eenjarig contract in Napels en liet onlangs al weten dat hij niet wilde verlengen. Als de club nog iets aan hem wil verdienen, zal hij deze zomer of aankomende winter verkocht moeten worden. Juventus zou hem graag binnen hengelen als opvolger van Matthijs de Ligt, die gelinkt wordt aan Chelsea en Bayern München. Waar Napoli de afgelopen jaren altijd meer dan tachtig miljoen wilde hebben voor de Senegalees, zou veertig miljoen nu genoeg zijn voor een akkoord. Dat wil De Oude Dame wel betalen.

Van dat geld wil Napoli dus winkelen bij Fiorentina. Of Milenkovi? ook daadwerkelijk naar Napels verkast na bijna tweehonderd wedstrijden in het paarse tricot, is overigens maar de vraag. Internazionale zou ook hopen op de 24-jarige Serviër. Milan Škriniar staat namelijk op het punt om naar Paris Saint-Germain te verkassen, terwijl ook Stefan de Vrij her en der genoemd wordt in het geruchtencircuit.

Feyenoord-leegloop

Mocht de mandekker voor een avontuur in Milaan kiezen, dan klopt Napoli aan in de Kuip. Il Corriere dello Sport weet dat Senesi namelijk de tweede naam is op het wensenlijstje. Feyenoord hoopt dat de verdediger nog een serieus wil blijven, omdat sterkhouders Luis Sinisterra en Tyrell Malacia al vertrokken zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen