Suárez zegt Argentijnse topclub toch af: "Mogelijkheid valt weg"

Suárez zegt Argentijnse topclub toch af: "Mogelijkheid valt weg"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 juli 2022 – River Plate en Luis Suárez gaan niet met elkaar in zee. De transfervrije spits leek in eerste instantie wel oren te hebben naar een Argentijns avontuur, maar inmiddels denkt de aanvaller er niet meer overna. Dat heeft alles te maken met de uitschakeling van de club in de Copa Libertadores.

"Het is voor mij een droom om een beker te winnen in Zuid-Amerika. Nu River Plate is uitgeschakeld, valt die mogelijkheid weg", vertelt hij aan Ovacion. Het betekent dat de toekomst van de voetballer weer helemaal openligt. "Anderhalve maand geleden heb ik verklaard dat ik Europa niet zou verlaten, maar River stond erop en drong er zo op aan dat ik het ging overwegen. Ik kreeg een goed gevoel, omdat ze lieten merken hoe graag ze me wilden hebben. Een speler heeft liefde nodig."

River Plate gaf hem een goed gevoel, maar door de uitschakeling in het toernooi heeft hij toch een streep door de overstap gezet. De kans dat hij Europa verlaat, lijkt nihil te zijn. Alleen Nacional was op zijn geboortecontinent een andere optie, maar zijn oude club informeerde niet bij de clubloze spits. Suarez vindt dat jammer. "Het verbaast me dat de leiding van Nacional me niet eens heeft gebeld om naar mijn situatie te vragen."

Juventus
De 35-jarige spits werd de voorbije weken gelinkt aan meerdere clubs. Zo zou hij zichzelf hebben aangeboden bij Juventus en zouden meerdere clubs uit de Spaanse competitie wel oren hebben naar een samenwerking. Volgens Ovacion zou hij momenteel drie Europese aanbiedingen overwegen.

Reacties

gerelateerd