Fortuna slaat dubbelslag met transfers, blijft Beugelsdijk in Eredivisie?

7 juli 2022, 12:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard heeft donderdagmiddag een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Limburgse club heeft Ivor Pandur (van Hellas Verona) en Vasilios Sourlis (van Olympiakos) op huurbasis overgenomen en gepresenteerd. In beide verbintenissen is bovendien een optie tot koop opgenomen.

Dat maakt Fortuna Sittard bekend via de clubkanalen. Pandur (22) is een Kroatische keeper, die in de afgelopen twee seizoenen tot zeven optredens kwam in de Serie A namens Hellas Verona. Sourlis (19) komt het beste tot zijn recht op het middenveld en speelde naast zijn jeugdinterlands voor Griekenland vijftien officiële wedstrijdens namens Olympiakos. Tot dusver kwamen Burak Yilmaz en Remy Vita over naar de Eredivisie-club.

Lees ook: Fortuna vindt alternatief voor Ayoub

Beugelsdijk behouden voor Eredivisie

Verder kwam het Brabants Dagblad met het nieuws dat RKC Waalwijk hengelt naar de diensten van Tom Beugelsdijk. De verdediger is transfervrij na zijn periode bij Sparta Rotterdam, waar zijn contract niet wordt verlengd. In Brabant kan hij worden gezien als opvolger van Melle Meulensteen en Ahmed Touba: het centrale verdedigingsduo is deze zomer vertrokken bij RKC. Wel zit Beugelsdijk eerst nog een forse schorsing uit aan het begin van het seizoen.

Lees ook: Tom Beugelsdijk geschorst vanwege gokken

Deals Willem II en PEC Zwolle

De vorig seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde ploegen Willem II en PEC Zwolle hebben donderdagochtend beide een aanwinst gepresenteerd. De Tilburgers namen Joeri Schroijen over van VVV-Venlo, wat alweer de achtste zomeraanwinst was voor Willem II. PEC Zwolle legde proefspeler Diferdio Misidjan, het neefje van voormalig PEC Zwolle-speler Virgil Misidjan en voormalig jeugdspeler van Ajax, vast voor minimaal één seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen