'Jonk schakelt Ajax-connecties in en hoopt op twee aanwinsten'

7 juli 2022, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Volendam heeft ambitieuze plannen op de transfermarkt. De ploeg van Wim Jonk kreeg tot dusver amper versterkingen, maar zou interesse hebben van Ajax-verdediger Kik Pierie. Ook middenvelder Carel Eiting, die transfervrij is, is in beeld in het vissersdorp.

Dat schrijft het twitteraccount Volendam Inside, dat in het verleden met de transfer van Robert Mühren heeft bewezen over de juiste informatie te beschikken. Eiting is transfervrij na zijn vertrek bij Huddersfield Town en moet een belangrijke schakel worden in het elftal van Jonk, die de middenvelder nog kent uit zijn verleden in Amsterdam.

Ook met de naam van Pierie (21) kwam het account op de proppen, al werden daarbij geen details genoemd. De linkspoot staat onder contract bij Ajax en krijgt in de voorbereiding de kans om zich te laten zien aan Alfred Schreuder, maar was eerder zelf ook realistisch over de hoeveelheid speeltijd in het komende seizoen bij Ajax.

Lees ookJonk komt belofte na: FC Volendam mét succestrainer de Eredivisie in

Transfers FC Volendam

Verder is het nog relatief stil bij Het Andere Oranje, dat afscheid nam van meer dan tien spelers, onder wie Martijn Kaars, Boy Deul en Mike Eerdhuijzen. Behalve Benaissa Benamar en Francesco Antonucci werden er nog geen spelers gehaald, al komt keeper Filip Stankovic normaliter wel weer op huurbasis over. In Italië schreef men echter dat hij pas op 13 juli terugkeert naar Nederland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen