Feyenoord spint garen bij crowdfundingsactie 'sprintkanon' Dessers

Feyenoord spint garen bij crowdfundingsactie 'sprintkanon' Dessers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 juli 2022 – Feyenoord gaat het opgehaalde geld tijdens de crowdfundingsactie voor Cyriel Dessers (27) alsnog indirect tot haar. beschikking krijgen. Hoewel de Belgische spits niet in De Kuip blijft komend seizoen, gaat supportersvereniging De Feijenoorder het opgehaalde bedrag voor de spits alsnog op een bepaalde manier naar de club brengen. 

Al snel na het opstarten van de actie, die in het begin meteen al behoorlijk succesvol was, bleek het geld niet voor de deal van Dessers gebruikt te kunnen worden. Ook ditmaal kan het geld niet direct naar de Eredivisie-club, maar gaat initiatiefnemer De Feijenoorder in overleg om te kijken of er alsnog iets kan gebeuren dat heel goed is voor de Rotterdammers, laat de supportersvereniging weten.

Hoeveel geld er opgehaald is, is niet bekend. De teller stond vrij snel op 51 duizend euro, maar er is daarna zeker nog geld opgehaald. Overigens waren Peter van Seventer en de mensen van Feyenoord Factory de eigenlijke initiatiefnemers van de actie, maar door alle ingewikkelde regelgeving wordt dat dus overgenomen door de supportersvereniging. 

Lees ookFeyenoord moet vrezen voor vertrek sterkhouder na Duitse deal

Dessers maakt indruk
Vanuit België is men vooralsnog zeer te spreken over de ontwikkeling van Dessers. De aanvaller krijgt een nieuwe kans in de voorbereiding bij RC Genk en trainer Wouter Vrancken was vol lof over zijn verschijning. "Hij is hier op de goede manier binnengekomen. Cyriel is Cyriel. Hij bevestigt de positieve verhalen die ik over hem gehoord heb", vertelt de trainer tegenover Het Laatste Nieuws.

"Qua mentaliteit zal je geen problemen met hem hebben. Het mag duidelijk zijn dat ik hoop dat hij blijft. Ik heb nog niet specifiek met hem over de toekomst gesproken, maar het is wel de bedoeling om dat vandaag of morgen te doen", benadrukte de tevreden coach, over de spits die vorig seizoen op huurbasis furore maakte in De Kuip en in de Europa League een van de absolue sprintkanonnen was.

Reacties

gerelateerd