Ajax gaat van vertrekwens Martinez horen: 'Met zijn vuist op tafel'

7 juli 2022, 07:44   Bijgewerkt: 7 juli 2022, 09:49

Lisandro Martinez (24) hoopt deze zomer nog een transfer naar de Premier League te maken. De linkspoot van Ajax staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en Arsenal, maar de biedingen op hem zijn volgens de Amsterdammers vooralsnog niet hoog genoeg. Als er meer dan vijftig miljoen euro wordt gevraagd, dan gaat de verdediger zich erin mengen. 

Volgens De Telegraaf gaat de Argentijn van zich laten horen, zodra hij vindt dat er genoeg geboden is. 'De Argentijn, die hoopt dat Ajax een realistisch bedrag voor hem gaat vragen (maximaal 50 miljoen euro) is in de drie jaar dat hij bij Ajax speelt drie keer eerste in de Eredivisie geworden, won de KNVB-beker en overwinterde in de Champions League. Martinez kostte Ajax in 2019 'slechts' 7 miljoen euro', schrijft de ochtendkrant. 'En zal bij biedingen rond of boven de 50 miljoen euro waarschijnlijk met zijn vuist op tafel slaan.'

Rondom zijn landgenoot Nicolas Tagliafico is het momenteel allemaal nog minder concreet, al zou FC Barcelona hem wel op de radar hebben staan. Met Owen Wijndal is de vervanger in principe al binnengehaald, maar de overgang duurt langer dan verwacht. 'Dat hij nog niet op het trainingsveld van De Toekomst staat, maar in het trainingskamp van de Alkmaarders in Epe bivakkeert, komt door het getreuzel van de juristen van Ajax.' Toch heeft het er alle schijn van dat de overgang slechts een formaliteit is.

Lees ookOud-Ajacied Marin heeft nieuwe club; Barça moet nu Milan vrezen

Aanvallers Ajax

Verder wordt Steven Bergwijn vrijdag officieel gepresenteerd bij Ajax, terwijl het verschil tussen vraag en aanbod bij Brian Brobbey behoorlijk groot is. 'Achter de schermen puzzelt Brobbeys zaakwaarnemer Fortes Rodriguez aan een constructie om de deal alsnog mogelijk te maken', weet De Telegraaf. Concrete vorderingen zijn er in die overgang echter niet te bespeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen