Feyenoord denkt aan Dilrosun, Wiegman kent gewenste start

7 juli 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 juli 2022, 23:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 6 juli.

Wiegman opent EK op volgepakt Old Trafford met minimale zege

Engeland is het EK uitstekend begonnen met een overwinning op Oostenrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman bleek woensdagavond in Manchester met 1-0 te sterk voor een taai Oostenrijk. Het enige doelpunt werd gemaakt door aanvaller Beth Mead.

DONE DEAL! Haller laat Ajax achter zich voor Borussia Dortmund

Ajax heeft vandaag officieel afscheid genomen van Sébastien Haller. De spits heeft voor vijf seizoenen getekend bij Borussia Dortmund, dat maximaal dertig miljoen euro op tafel legt voor de international van Ivoorkust. De transfer werd woensdagmiddag definitief afgerond.

'Feyenoord klopt bij Hertha BSC aan voor opvolger van Sinisterra'

Javairô Dilrosun moet deze zomer een van de aanwinsten van Feyenoord worden. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Hertha BSC, waar hij niet veel aan spele toekomt. Feyenoord hoopt te profiteren en de geboren Amsterdammer definitief naar De Kuip te halen.

'Kongolo heeft drie opties voor tijdelijke terugkeer in Eredivisie'

Terence Kongolo lijkt komend seizoen weer te bewonderen te zijn in de Eredivisie. De verdediger kan niet op veel speeltijd rekenen bij Fulham en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Ook een transfer naar Turkije hoort bij de mogelijkheden voor de linkspoot.

Tom Beugelsdijk geschorst vanwege gokken, geen matchfixing

Tom Beugelsdijk wordt voor vijf wedstrijden geschorst vanwege het online gokken op wedstrijden in de Eredivisie, wat ten strengste verboden is. Van de schorsing zijn twee wedstrijden voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De 31-verdediger heeft het schikkingsvoorstel geaccepteerd.

Keiharde boodschap voor Onana: ex-Ajacied tweede keus bij Inter

Inter heeft Andre Onana niet als basisspeler naar Milaan gehaald. De Kameroener maakte deze zomer transfervrij de overstap van Ajax naar Inter, waar hij voorlopig genoegen zal moeten nemen met een rol als tweede doelman. Dat heeft zijn nieuwe coach Simone Inzaghi bevestigd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen