Vertrek De Ligt nadert: 'Juventus spreekt al met opvolger'

Vertrek De Ligt nadert: 'Juventus spreekt al met opvolger'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 juli 2022 – Juventus lijkt sterk rekening te houden met een vertrek van Matthijs de Ligt. De centrumverdediger zou volgens verschillende media al rond zijn met het geïnteresseerde Bayern München, waardoor Juventus al concreet bezig is met het contracteren van een opvolger. 

Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly moet de Oude Dame komende zomer komen versterken. De Senegaleense voetballer staat al sinds 2014 onder contract bij Napoli, waar hij één van de absolute sterkhouder is. Nu lonkt voor de 31-jarige centrumverdediger een nieuwe stap binnen Italië. 

Zeer concreet is een overstap van Koulibaly naar Turijn nog niet, aangezien de club nog niet heeft gesproken met de club uit Napels. Wél staat er volgens de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano een ontmoeting gepland met de zaakwaarnemers van de ervaren verdediger. Daarin zal moeten blijken in hoeverre Koulibaly open zal staan voor een overstap naar Juventus.

Volgens Sky Italia zou de nummer vier van het vorig Serie A-seizoen een bedrag van dertig miljoen over hebben voor de routinier. In 2014 wist Napoli de centrale verdediger voor 7,50 miljoen euro over te nemen van het Belgische KRC Genk

Reacties

gerelateerd