Feyenoord ziet zieke Kökcü trainingskamp in Oostenrijk verlaten

6 juli 2022, 21:45

Orkon Kökcü heeft het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk per direct verlaten. De Turkse middenvelder is ziek, waardoor hij noodgedwongen moet terugkeren naar Nederland. Dat meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka woensdagavond.

Het wegvallen van Kökcü is een domper voor Feyenoord, aangezien de club zich in Saalfelden een week lang aan het voorbereiden is op het nieuwe seizoen. Maandag vloog de selectie van Arne Slot toe naar Oostenrijk, waar het zaterdag ook een oefenwedstrijd zal gaan afwerken. Red Bull Salzburg is dan de tegenstander.

In dat duel kunnen de Rotterdammers in ieder geval geen beroep doen op Kökcü, die het trainigskamp wegens ziekte al na twee dagen heeft gelaten. Nadat Feyenoord in het oefenduel met Kopenhagen (0-7 verlies) al zonder een aantal basisspelers moest aantreden, mist het tegen de kampioen van Oostenrijk opnieuw een sterkhouder.

Aangezien Kökcü in de belangstelling staat van verschillende clubs ontstonden er direct geruchten over een eventuele transfer, maar volgens Gouka is dat niet aan de orde. Feyenoord ontkent dat er iets speelt op transfergebied rondom de 21-jarige middenvelder. Karim Dermane is door de Rotterdammers opgeroepen als vervanger van de Turk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nette jongen. Hij is nu ziek, beterschap! Zet nu Dermane Karim in de basis bij Feyenoord 1. Alleen het grootste talent van de club krijgt de kans in Feyenoord 1. Het kan onder Arne Slot blijkbaar dus wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen