Geschorste Beugelsdijk krijgt geen nieuw contract bij Sparta

Geschorste Beugelsdijk krijgt geen nieuw contract bij Sparta

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 juli 2022 – Tom Beugelsdijk mag de komende periode nog mee blijven trainen bij Sparta, maar weet inmiddels dat hij op zoek zal moeten gaan naar een nieuwe club. De Rotterdammers hebben namelijk besloten niet verder te gaan met de Hagenees, wat overigens los zou staan van zijn straf.

Eerder op de dag werd bekend dat Beugelsdijk door de KNVB voor vijf wedstrijden is geschorst, waarvan twee voorwaardelijk. De ervaren verdediger zou namelijk online hebben gegokt op wedstrijden uit de Eredivisie. Met de schorsing is er op dat vlak duidelijkheid voor Beugelsdijk, maar Sparta heeft de 31-jarige voetballer nu ook duidelijkheid gegeven over zijn toekomst.

Het lag al in de lijn der verwachting dat de club uit Spangen niet verder zou gaan met Beugelsdijk, aangezien er met Omar Rekik en Mike Eerdhuijzen al twee nieuwe centrumverdedigers heeft gehaald. Technisch manager Gerard Nijkamp bevestigde woensdagavond voorafgaand aan het oefenduel van Sparta tegenover RTV Rijnmond dat de club Beugelsdijk inderdaad geen nieuw contract aan zal bieden. Wel zou dat los van zijn straf van de KNVB staan. 

Beugelsdijk mag de komende periode nog wel blijven meetrainen met de manschappen van Maurice Steijn. "Ik vind dat Sparta-waardig, om hem dat aan te bieden", aldus Nijkamp. Wel zal de voetballer actief op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. De gekregen schorsing zal het vinden van een nieuwe club voor de verdediger, die in het verleden uitkwam voor ADO Den Haag en FSV Frankfurt, niet makkelijker maken.


Reacties

gerelateerd