FC Utrecht verliest ook tweede oefenduel, knap gelijkspel Fortuna

6 juli 2022, 19:55

FC Utrecht heeft woensdagavond voor de tweede keer tijdens deze voorbereiding verloren. De ploeg van trainer Henk Fraser delfde in Alkmaar het onderspit tegen KRC Genk. De bezoekers uit België bleken met invaller Cyriel Dessers met 1-2 te sterk.

Utrecht verloor afgelopen weekend met 2-4 van Queens Park FC uit Schotland. Tegen Genk liet Fraser liefst 22 spelers in actie komen. In de eerste helft leek het voor de Domstedelingen de goede kant op te gaan. Na een uitstekende aanval leverde Hidde ter Avest een strakke voorzet af op Sander van de Streek. Die was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te werken.

Op dat moment had Utrecht-doelman Vasilis Barkas zich al laten gelden met enkele goede reddingen. Hij had echter geen antwoord op een kopbal van András Németh, die voor de gelijkmaker zorgde. Na de thee volgde nog een treffer en die was van Genk. Ondanks kansen aan beide kanten slaagde alleen Bilal El Khannous er in om met een droge knal het net te vinden: 1-2.

Fortuna Sittard - VfL Bochum 1-1

In het Limburgse Nederweert-Eind speelde Fortuna vriendschappelijk tegen Bochum. De gastheer kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Tijjani Noslin. Dat leek lange tijd de uitslag te worden, maar de ploeg uit de Bundesliga kwam dankzij Silvère Ganvoula langszij. Fortuna en Bochum raakten nog meerdere keren het houtwerk, maar het bleef 1-1 op het veld van Eindse Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen