'Feyenoord klopt bij Hertha BSC aan voor opvolger van Sinisterra'

6 juli 2022, 18:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Javairô Dilrosun moet deze zomer een van de aanwinsten van Feyenoord worden. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Hertha BSC, waar hij niet veel aan spele toekomt. Feyenoord hoopt te profiteren en de geboren Amsterdammer definitief naar De Kuip te halen.

Bronnen melden aan 1908.nl dat Dilrosun de aanvallende mogelijkheden van trainer Arne Slot moet vergroten. Feyenoord gaat zeer binnenkort afscheid nemen van Luis Siniterra, die op het punt staat om naar Leeds United te vertrekken. Daarnaast keerden Cyriel Dessers (KRC Genk) en Reiss Nelson (Arsenal) terug naar naar hun werkgevers, terwijl Bryan Linssen naar Japan verhuisde.

Slot heeft dus dringend behoefte aan nieuwe aanvallers, maar stuurde Marouan Azarkan wel opnieuw naar Excelsior. Dilrosun kan vanaf beide flanken spelen, maar kan ook op 'nummer 10' uit de voeten. Na Danilo en Mats Wieffer moet hij de derde aanwinst van Feyenoord worden. Het is de bedoeling dat zijn tot medio 2024 doorlopende contract wordt afgekocht bij Hertha BSC.

Vorig seizoen stond de 24-jarige aanvaller op huurbasis onder contract bij Girondins de Bordeaux. Daar speelde Dilrosun veel, maar kon hij degradatie niet voorkomen. De Franse club had een optie tot koop, maar die werd om die reden niet gelicht. Dilrosun speelde een interland voor Oranje en kwam eerder in zijn loopbaan in de jeugd uit voor Ajax en Manchester City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gerucht nr ...... We praten wat af zeg

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja, we zien wat er van dit 'grote talent' is gekomen. Niet in beeld bij het Nederlands elftal, was de helft van de tijd geblesseerd bij Hertha BSC. Van de andere helft speelde hij de helft of zat hij op de bank. En nu maakt hij de "geweldige voorwaartse stap" naar de lage middenmoter Bordeaux in een slechtere competitie. Ik heb mijn twijfels.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen