'Sávio gewoon op weg naar Eindhoven, Vinícius niet naar PSV'

6 juli 2022, 18:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat zich met enige vertraging gewoon versterken met Sávio Moreira de Oliveira. De Eindhovenaren hoopten hem deze week nog te verwelkomen op het trainingskamp in Duitsland. De afronding van de transfer duurt echter toch wat langer dan vooraf gehoopt en gepland.

De 18-jarige Sávio is onderdeel van de City Football Group, dat hem deze zomer overnam van Atlético Mineiro. De talentvolle Braziliaan moet via het Franse Troyes in het Philips Stadion terecht gaan komen. Troyes zou volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad niet staan te springen om Sávio te verhuren. De plannen van de City Group zijn echter duidelijk.

Zij willen Sávio namelijk graag minimaal een seizoen bij PSV laten spelen en daar heeft de speler zelf ook zijn zinnen op gezet. Het is wel nog even wachten of witte rook vanuit het Philips Stadion. Als Sávio in Europa is, moet er namelijk nog een en ander geregeld worden met zijn werkvergunning. Daarna mag hij zich waarschijnlijk snel melden bij zijn tijdelijke werkgever.

Vinícius Souza niet naar PSV

Het lijkt er niet op dat Vinícius Souza zich net als zijn landgenoot Sávio meldt in Eindhoven. Elfrink meldt namelijk dat de zaakwaarnemers van de middenvelder ontkennen dat hij naar PSV vertrekt. Vinícius Souza staat onder contract bij SK Lommel, dat hem vorig seizoen verhuurde aan KV Mechelen. Ajax zou naar verluidt ook belangstelling hebben in de 23-jarige rechtspoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen