'Bozeník op weg naar uitgang; interesse uit Portugal en Engeland'

6 juli 2022, 16:30

Róbert Bozeník en Feyenoord lijken deze zomer definitief van elkaar verlost te gaan worden. Er is veel interesse in de Slowaakse spits, die in Rotterdam-Zuid niet kan rekenen op veel speeltijd. Boavista FC en Brentford hebben zich nu gemengd in de strijd.

Volgens 1908.nl is Boavista op dit moment de meest concrete partij om Bozeník op te pikken in De Kuip. De hoge salariseisen van de spits gooien voorlopig nog roet in het eten. Boavista is actief in de Primeira Liga, het hoogste niveau van Portugal. Brentford eindigde op zijn beurt in de middenmoot van de Premier League en houdt Bozeník ook nauwlettend in de gaten.

Er is echter niet enkel belangstelling van Boavista en Brentford. Eerder kwam 1908.nl al naar buiten met de interesse van Ferencvárosi TC, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag. Bozeník wil overigens alleen meewerken aan een definitief vertrek uit Rotterdam. Een verhuur ziet de international van Slowakije deze zomer naar verluidt niet meer zitten.

Bozeník maakte in januari 2020 zijn entree bij Feyenoord, dat hem voor vier miljoen euro overnam van het Slowaakse MSK Zilina. Hij slaagde er vervolgens niet in om een vaste waarde te worden namens de Rotterdammers. Vorig seizoen speelde hij daarom op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf. Bozeník ligt nog tot medio 2024 vast in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen