Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Keiharde boodschap voor Onana: ex-Ajacied tweede keus bij Inter

Keiharde boodschap voor Onana: ex-Ajacied tweede keus bij Inter

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 juli 2022 – Inter heeft Andre Onana niet als basisspeler naar Milaan gehaald. De Kameroener maakte deze zomer transfervrij de overstap van Ajax naar Inter, waar hij voorlopig genoegen zal moeten nemen met een rol als tweede doelman. Dat heeft zijn nieuwe coach Simone Inzaghi bevestigd.

Volgens Inzaghi is er weinig reden om in te grijpen tussen de palen. De laatste jaren groeide Samir Handanovic uit tot steunpilaar bij de landskampioen van 2021. "Hij is en blijft mijn eerste keuze, ook omdat hij dat na vorig jaar heeft verdiend", aldus Inzaghi op een persconferentie. "We weten wat Onana kan, maar we hebben hem voor de toekomst gehaald."

Inzaghi gaat Onana wel af en toe een kans gunnen onder de Milanese lat. Handanovic nadert met zijn 37 jaar zijn pensioen, waardoor Inter van plan is de voormalig Ajacied langzaam klaar te stomen als zijn vervanger. Zijn Sloveense ploeggenoot is aanvoerder en tevens vrijwel altijd beschikbaar. Sinds zijn komst naar Inter in 2012 keepte Handanovic ieder seizoen ten minste 35 Serie A-duels.

Onana zal dus opnieuw genoegen moeten nemen met een reserverol. De doelman was bij Ajax onbetwiste eerste keuze, tot hij geschorst werd wegens dopinggebruik. Vanwege blessureleed mocht hij eind vorig seizoen zijn opwachting maken, maar al snel raakte hij zijn basisplaats weer kwijt.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd