Bergwijn al gespot op foto in Amsterdam na medische keuring

6 juli 2022, 10:11

Steven Bergwijn is woensdagochtend gearriveerd in Amsterdam om zijn medische keuring te ondergaan. In het Amsterdamse UMC ziekenhuis werd de aanvaller vanaf 08.00 uur aan diverse tests onderworpen. Als daarin geen problemen aan het licht komen, gaat de buitenspeler een meerjarig contract ondertekenen.

Bergwijn ging zelfs al even met een beveiliger van het ziekenhuis op de foto, zo bevestigt De Telegraaf. De 24-jarige aanvaller oogde volgens de krant opgelucht nadat zijn miljoenentransfer van Tottenham Hotspur naar Ajax zo goed als is afgerond. Ajax betaalt ruim dertig miljoen euro voor de aanvaller, die een verbintenis tot medio 2027 gaat tekenen.

Tussen de keuring door schoot Ajax al diverse beelden voor de officiële presentatie van de aanvaller, die ook al een eerste interview met Ajax TV achter de rug heeft. Dat gesprek zal worden gedeeld als de clubs de transfer wereldkundig hebben gemaakt. Dat lijkt een kwestie van tijd: momenteel worden de laatste zaken op papier afgehandeld.

Bergwijn lost daarmee definitief Sébastien Haller af als duurste aankoop ooit. Haller werd vorig jaar winter voor zo'n 22,5 miljoen euro losgeweekt bij West Ham United. Voor Bergwijn betaalt de topclub dus tien miljoen euro meer.

Lees ook: PSV lacht mee en ontvangt fraai bedrag na naderende Ajax-deal

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen