Azarkan baalt van Feyenoord en Slot: "Geen eerlijke kans"

6 juli 2022, 08:43

Marouan Azarkan baalt van de gang van zaken bij Feyenoord. De twintigjarige aanvaller begon bij Feyenoord aan de voorbereiding, maar kreeg al na een week te horen dat hij opnieuw verhuurd mocht worden. Bij Excelsior hoopt de buitenspeler het ongelijk van de trainer te bewijzen.

Azarkan trainde in de eerste dagen van de voorbereiding nog mee bij Feyenoord. "De eerste dagen ging het goed, maar ik had al in mijn achterhoofd zitten dat ik weer verhuurd zou gaan worden", aldus de linksbenige aanvaller tegen RTV Rijnmond. "Indirect wist ik dat ik op weinig speelminuten kon rekenen. Afgelopen seizoen heb ik een goed seizoen gedraaid, maar nooit kreeg ik een berichtje van de trainer. Zelfs geen gefeliciteerd toen we promoveerden."

De buitenspeler doelt op Arne Slot, die de voorkeur lijkt te geven aan anderen. "Er is afgelopen winter een speler gekocht (Patrik Walemark, red.) en zelf heeft hij in de zomer Alireza Jahanbakhsh gehaald. Dan weet je dat er weinig minuten voor je inzitten." Azarkan denkt dat hij tekort is gedaan. "Als je al na één week verhuurd wordt, dan heb je geen eerlijke kans gehad. Ik had er zeker op gerekend, maar daar heb ik geen macht over. Ik ga ze laten zien wat ze missen."

Azarkan verlengde bij Feyenoord, waardoor hij kon worden verhuurd aan Excelsior. "Ik ben blij dat ik weer terug ben, dit voelt als vertrouwd terrein", aldus de kleine aanvaller. "Vorig seizoen heb ik een goed jaar gehad, dus ik ben blij dat ik hier weer ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet slim van Azarkan om een aai over je bol te verwachten en dan je onvrede via de media op de persoon te spelen. Staat die Azarkan wil stil bij het feit dat Slot het ongelooflijk druk heeft. Zeker nu er bepalende spelers vertrekken en de TD tijdelijk uitgeschakeld is?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen