Malacia neemt met mooie woorden afscheid van Feyenoord-publiek

Malacia neemt met mooie woorden afscheid van Feyenoord-publiek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 juli 2022 – Tyrell Malacia heeft middels een bericht op social media afscheid genomen van Feyenoord. De vleugelverdediger heeft zijn transfer naar Manchester United officieel te pakken.

Daarmee komt er na veertien jaar (voorlopig) een einde aan het huwelijk tussen Feyenoord en Malacia. De verdediger maakte in 2008 zijn entree op het jeugdcomplex van de Rotterdamse topclub, alvorens in 2017 officieel de stap naar de hoofdmacht te zetten. Hij droeg uiteindelijk 136 keer het shirt van Feyenoord, goed voor vier doelpunten en tien assists.

Malacia had in Rotterdam nog een contract tot medio 2024, maar maakte er geen geheim van graag deze zomer een nieuwe stap te zetten. Hij was in eerste instantie hard op weg naar Olympique Lyonnais, maar Manchester United stak daar op het laatste moment een stokje voor. De nieuwe club van Erik ten Hag maakte de komst van Malacia dinsdagmiddag officieel.

Lees ook: Malacia eerste zomeraanwinst United: "Ten Hag geweldige coach"

'Feyenoorders: BEDANKT voor alles', schrijft Malacia op Twitter. 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor mijn tijd in Rotterdam en de steun die ik altijd gevoeld heb. Until we meet again', om het bericht af te sluiten met een hartje. Malacia won als speler van Feyenoord de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. In het afgelopen seizoen was de verdediger één van de uitblinkers in het elftal van Arne Slot dat verrassend de finale van de Conference League haalde.

Reacties

gerelateerd