Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Luuk de Jong kreeg complimenten bij vertrek bij FC Barcelona

Luuk de Jong kreeg complimenten bij vertrek bij FC Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 juli 2022 – Luuk de Jong (31) kijkt positief terug op zijn avontuur in Spanje. De sterke aanvaller was bij FC Barcelona op een gegeven moment een supersub en won met Sevilla de Europa League-finale, in een wedstrijd waarin hij matchwinner was. "Ja, dan kun je met een gevoel van trots terugkijken."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Bij FC Barcelona werd hij gehaald door Ronald Koeman en leek hij onder Xavi weinig perspectief te hebben. "Ik ben blij dat ik in de winterstop zei: ik ga niet tussentijds weg, ik blijf knokken, en dan zie ik wel hoeveel minuten er nog komen. Al krijg ik er nul. Dan is dat maar zo", blikt de kersverse aanwinst van PSV terug in de ochtendkrant.

Gek genoeg draaide de stemming rondom De Jong juist na het vertrek van Koeman helemaal om. Als supersub werd hij enorm gewaardeerd in Camp Nou. "Ik heb veel mooie reacties gekregen rond mijn vertrek bij Barcelona. Vanuit de hele club, niet alleen de trainer en medespelers, maar ook van de directie. Ze zeiden dat ze het waarderen hoe ik me altijd heb opgesteld", aldus De Jong, die niet weet of hij nog een jaar had kunnen blijven bij FC Barcelona.

Lees ookMet dit superteam wil PSV komend seizoen jacht op Ajax openen

"De clubleiding gaf aan dat ze met heel veel spelers bezig zijn. Ook van de huidige selectie, om te kijken wat hun toekomst is. Ik ben geen speler die prioriteit had en dat begreep ik ook. Ik heb mijn eigen weg gekozen. Een gezond Barcelona, ja, wie weet had ik er nog een seizoen kunnen spelen", denkt de aanvaller.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd